Club Brugge is zondagnamiddag na een 4-0 overwinning tegen Anderlecht verdiend landskampioen geworden. Club Brugge kan na zijn overwinning niet meer bijgehaald te worden.

Diaby scoorde tweemaal in de eerste helft en bracht Club Brugge op 2-0. In de tweede helft verzuimde Acheampong voor Anderlecht te scoren en maakte een schwalbe in het strafschopgebied van Anderlecht. Supporters van Club Brugge wierpen dan nog wat voetzoekers op het veld en de wedstrijd werd nog stilgelegd. Vanaken scoorde nog de 3-0 en Simons zette een strafschop om zodat het 4-0 werd.

Jelle Vossen kwam nog Diaby vervangen.  Een eerredder zat er voor een zwak Anderlecht niet in.  Kapitein Timmy Simons kreeg nog een applausvervanging.

Anderlecht vernederd, Club Brugge kampioen.